Deel dit nieuwsbericht:

DiversiteitsLab: wie durft?

18 augustus 2016

Dutch Delta Sounds

Het festival presenteert een tropische mix avontuurlijke muziek uit alle windstreken geworteld in Nederlandse klei: arabicana, latin, salsa, tango, kaseko, ethio-pop, jazz cross-overs, reggae, afrobeat & nog meer exotica.

Uitgebreid conferentieprogramma

Het conferentieprogramma overdag is gericht op muziekprofessionals en geinteresseerden uit binnen- en buitenland. Het programma omvat o.a. keynotes, paneldiscussies, presentaties, networksessies, speed-dates en filmscreenings.

DiversiteitsLab: wie durft?

Met wie werkt u samen om een nieuw divers publiek aan te trekken? Welke PR kanalen zet u in om een groter bereik te creëren? Welke kandidaat kiest u bij gelijke geschiktheid? Aan de hand van stellingen krijgt u de kans om uw instelling en uzelf snel en doelmatig door te lichten. Tijdens het lab gaan we aan de slag met de Diversiteitsscan Cultuur die speciaal voor de culturele sector is ontwikkeld.

Voorafgaand aan de scan krijgen de deelnemers een korte inleiding op de Code Culturele Diversiteit en de vier pijlers van de Code: Publiek, Personeel, Programma en Partners.

Met de scan wordt duidelijk in welke mate een instelling beleid en acties uitvoert om culturele diversiteit op deze vier P’s te bevorderen. En op welke terreinen dat (nog) niet het geval is. Wie durft?

Datum:   08 september 2016

Tijd:        14 uur

Locatie:  Tolhuistuin (Amsterdam Noord)

print