Deel dit nieuwsbericht:

1 februari 2018

Een aantal culturele fondsen bundelt de krachten om nieuwe aanvragers te bereiken. Aanvragers die de fondsen nog niet wisten te bereiken. Via de nieuwe Matchmakers willen de fondsen de drempels verlagen.

Als je nog niet bekend bent in de wereld van de cultuurfondsen dan is het vanaf nu mogelijk om een matchmaker bij jou in de buurt te benaderen. Deze matchmaker geeft je meer informatie over de regelingen van de fondsen, maar kan je ook wijzen op andere initiatieven die er al bestaan. Of kan je in contact brengen met de fondsmedewerkers die alles weten over subsidieregelingen. Je vindt de matchmakers in Arnhem, Almere, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Tilburg en Utrecht.

Almere – Valery Mak valery@matchmakerscultuur.nl
Arnhem – Georgios Lazakis georgios@matchmakerscultuur.nl
Den Haag – Sherwin Blijd sherwin@matchmakerscultuur.nl
Eindhoven – Shirley Hendrikse shirley@matchmakerscultuur.nl
Groningen – Joachim de Vries joachim@matchmakerscultuur.nl
Heerlen – Jop Vermeesch jop@matchmakerscultuur.nl
Tilburg – Max de Beijer max@matchmakerscultuur.nl
Utrecht – Raymond den Uijl raymond@matchmakerscultuur.nl

Matchmakers in cultuur is een bijzondere samenwerking tussen het Fonds Podiumkunsten, het VSBfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Zij zien in steden nieuwe cultuuruitingen ontstaan die onlosmakelijk zijn verbonden met de stedelijk dynamiek. De acht nieuwe matchmakers gaan deze initiatieven verbinden aan de subsidiemogelijkheden van de fondsen.

www.matchmakerscultuur.nl

print