[templatera id=”771″]

Mariëtte Hamer juryvoorzitter Aanmoedigingsprijs

26 januari 2016

Mariëtte Hamer is de voorzitter van de jury Aanmoedigingsprijs Culturele Diversiteit 2015.
Hamer heeft grote affiniteit met kunst en cultuur en voelt zich als voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsmarktvraagstukken, erg verbonden met de cultureel diverse samenleving. Hamer is sinds 2014 voorzitter van de Sociaal-Economische Raad. Daarvoor was zij geruime tijd lid van de Tweede Kamer voor de PvdA.

Mariëtte Hamer wordt in de jury omringd door een aantal expert. Mavis Carrilho is initiator van de Code Culturele Diversiteit en, naast haar werk als consultant en coach, nog altijd betrokken bij de culturele sector als bestuurder en toezichthouder. Khalid Ouaziz is hoofdredacteur van de Kleurrijke Top 100 waarmee hij de rijkdom en de kwaliteit van de Nederlandse samenleving zichtbaar maakt. Manon Pattynama is architect en bestuurder van onder andere het Verzetsmuseum. Zij richt zich als architect op maatschappelijke projecten als appartementen voor demente bejaarden of een woon-werkhuis voor jongeren met autisme. Howard Komproe is stand-up comedian en bekend van vele voorstellingen in het theater en programma’s op TV.
De jury komt 8 februari bij elkaar om te bepalen wie de winnaar gaat worden van de eerste editie van de Aanmoedigingsprijs Culturele Diversiteit.

[templatera id=”340″]
print