Shielta Ramautarsing

Shilta Ramautarsing

Na ruim 18 jaar bij de overheid en semi-overheid in diverse leidinggevende functies gewerkt te hebben heb ik gehoor gegeven aan mijn passie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Vanuit deze passie heb ik mijn coachings- en adviesbureau opgezet. Centraal hierin staat het begeleiden van personen, teams of organisaties in het bereiken van hun doelstellingen door het versterken van hun eigen kracht en persoonlijk leiderschap.

Een persoonlijke doelstelling waar ik me hard voor maak is het inzetten en laten aansluiten van talenten van medewerkers met een bi-culturele achtergrond. Mijn persoonlijke visie is dat er veel geïnvesteerd wordt aan de onderkant van de maatschappij om integratie en participatie te bewerkstelligen. Er is echter een
grote groep mensen met een bi-culturele achtergrond, die participeert maar onvoldoende zichtbaar is en doorstroomt. Ik focus mij daarbij op verbinden, leven en werken vanuit zingeving, plezier hebben in wat je doet, veerkrachtig en succesvol zijn, waardoor je het beste van jezelf benut.

[templatera id=”181″]

  Personeel

  Werkzaam in Regio: Rijswijk

  linkedin.com/in/shieltaramautarsing

  twitter.com/sramautarsing

  wijzijenik.nl

 

info@wijzijenik.nl
0621 713 139
[templatera id=”185″]
print