Als lid van de Raad van Advies van Kennisplatform Integratie & Samenleving (KIS) zet Shervin zich in voor een inclusieve samenleving.Als trainer-coach (Stichting Pharos en Stichting Begeleiden voor Iedereen) brengt hij individuen en groepen praktische inzichten bij over omgaan met cross-culturele context en superdiverse samenleving.

Als spreker en inspirator zet hij zich binnen academische gelieerde Comenius Leergangen in om Leiderschap in tijden van transformatie van vergezichten te voorzien. Als storyteller vertelt hij indrukwekkende verhalen over gerelateerde thema’s. Spreker Shervin Nekuee publiceert met regelmaat in dag- en weekbladen. Hij schreef De Perzische paradox: verhalen uit de islamitische republiek Iran (2006), uitgegeven door De Arbeiderspers.
Hij is curator en programmamaker van het Winternachten internationaal literatuur festival den Haag. Daarnaast is hij artistiek leider van het Mystic Festival Rotterdam, een festival met poëzie, muziek, storytelling en dansrituelen uit de mystieke islam en verwante mystieke tradities uit de hele wereld.

Programma, Personeel, Partners

Zuid-Holland / Noord Holland / Utrecht / Gelderland

https://www.linkedin.com/in/shervin-nekuee-5a06ab11/

https://comeniusleergang.nl/leiderschap-en-de-reis-naar-het-wonderbaarlijke/

Contact
Valkenboskade 596 2563 JN Den Haag
Mob 06 517 02 444

Deel deze expert:

print