René Romer / TransCity

René Romer is eigenaar van diversity marketingbureau TransCity, gespecialiseerd in etnisch-culturele diversiteit in marketing en marketing-communicatie. Romer publiceerde onder meer de boeken ‘Thuis in Nederland, praktisch handboek voor diversity marketing’ en ‘Dé consument bestaat niet. Inspiratieboek voor marketeers in een multiculturele wereld.´

Vanuit TransCity verrichtte hij talloze projecten voor de gemeentelijke en landelijke overheid, maar vooral voor grote merken in sectoren als telecom, fast moving consumer goods, financiële dienstverlening en nog veel meer.

TransCity beschikt verder over netwerkpartners uit de meest uiteenlopende ´gemeenschappen´, waaronder netwerkpartners uit de Surinaamse, Turkse, Marokkaanse, Antilliaanse, Kaapverdiaanse, Angolese, Ghanese, Nigeriaanse, Poolse, Bulgaarse, Oekraïense, Eritrese en Ethiopische, Braziliaanse, Somalische, Chinese, Iraanse, Afghaanse, Pakistaanse, Indonesische, verschillende Latijns-Amerikaanse en vele andere gemeenschappen. Deze partners kennen als geen ander de enorme variéteit en diversiteit binnen talloze ´communities´, want ´de´ Marokkaan of ´de´ Surinamer bestaat niet.

TransCity is een marketing- en communicatieadviesbureau, maar verricht ook veel marktonderzoek, waarbij met name co-creatie een belangrijk onderdeel van de activiteiten vormt. Zo kan ook binnen de kunst- en cultuursector via co-creatie technieken samen met de doelgroep worden gewerkt aan een programmering die aansprekend kan zijn voor nieuwe publieksgroepen, terwijl het betrekken van de doelgroep bij ontwikkelingstrajecten bovendien nieuwe kansen biedt op participatie van deze publieksgroepen ´op het podium´.

[templatera id=”181″]

Programmering, Personeel, Publiek, Partners

Werkzaam in Regio: Landelijk

linkedin.com/in/reneromer

transcity.biz

 

mail: rene@transcity.biz

m. 06 536 806 75

[templatera id=”185″]
print