Naima Ajouaau

In één zin: “Ik ben een sociale innovator die uitdagingen op het gebied van sociale samenhang aan gaat, waarbij mensen met hun eigen talenten participeren in een integrale en duurzame aanpak”

Ik ben een bevlogen mens met grote dromen, gepassioneerd om mensen te helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen.
Mede door mijn multiculturele achtergrond heb ik oog voor diversiteit en de unieke eigenschappen van mensen. Dat heeft mij gevormd tot iemand die zich openstelt voor anderen en oprechte interesse toont. Bij mij voelen mensen zich veilig, durven zij zich kwetsbaar op te stellen en kritisch naar zichzelf te kijken. Daarmee worden zij zich weer bewust van hun unieke kracht, leren zij nieuwe gebieden van zichzelf ontdekken en stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Ik ben een bouwer, van bruggen en van nieuwe initiatieven, altijd vanuit een down-top visie. Mijn agogische doelen wil ik bereiken door te fungeren als spin in het web; een makelaar die acteert op alle niveaus van de maatschappij en deze ook met elkaar weet te verbinden. Hierdoor bezit ik een groot netwerk op veel verschillende terreinen.

Door te kijken naar wat mensen verbindt, creëer ik bruggen en bouw ik mee aan onze gemeenschap, om haar mooier en beter door te kunnen geven aan onze kinderen.
Ik word regelmatig uitgenodigd om mee te debatteren of debatten te leiden over maatschappelijke vraagstukken. Met name op het gebied van werkgelegenheid, politiek, jeugd, diversiteit en radicalisering.

Personeel, Publiek, Partners

Werkzaam in Regio: Landelijk

Linkedin

Twitter

naima.ajouaau@gmail.com

Deel deze expert:

print