Mahasin Tanyaui is partner bij diversity marketingbureau TransCity, gespecialiseerd in inclusieve marketing en communicatie, met een focus op multicultureel. Vanuit TransCity werkt zij in opdracht van adverteerders, communicatiebureaus, overheden, de kunst- en cultuursector en maatschappelijke organisaties. Daarbij is zij de spil in het activeren van biculturele Nederlanders en het bouwen van communities.
Het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën en -campagnes, organiseren en produceren van events, marktonderzoek, presentaties en workshops, en analyse van communicatie op ‘unconscious bias’ en ‘linguistic bias’, zijn enkele van de specialisaties van Mahasin en het in 2003 opgerichte TransCity, het meest ervaren bureau op het gebied van inclusieve marketing en communicatie.
De kracht van Mahasin ligt onder meer in het verbinden; mensen met verschillende achtergronden dichterbij elkaar brengen. Dit deed zij onder meer op het gebied van kunst, muziek, film, food en sport. Verbinden en verbroederen, begrip creëren tussen culturen.
De meeste ervaring in de culturele sector bouwde Mahasin op met haar eigen bureau Dreamers Inc. Binnen de culturele sector werd Mahasin onder meer ingehuurd door het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam (uitverkochte zalen met Souk Festival en Cheb Khaled) en Stedelijk Museum Schiedam.
Mahasin deed verder de marketing, sales en programmering van de eerste drie en meest succesvolle edities van Djemaa el Fna, het eerste grote buiten- en foodfestival in Nederland waarin de Marokkaanse cultuur centraal staat en qua bezoekersaantal in drie jaar uitgroeide van 12.500 naar 25.000. Ook de eigen organisatie, productie en marketing van drie edities Dreamparty voor Marokkaans-Nederlandse vrouwen leverden telkens een uitverkocht huis op in zaal De Koning in Amsterdam. Mahasin adviseerde verder theaters over inclusieve programmering en marketing in alle grote steden in de Randstad en talloze daarbuiten.
Tot de andere ervaringen behoren onder meer de marketing, community building, sales en/of organisatie, productie en project management van Global Music Festival in Den Haag (met Sertab Erener, Cheb Mami and Kassav), een live event met de Marokkaanse popster Saad Lamjarred, HipHop Festival Rotterdam Beats, de sideprogrammering van het Nederlands Film Festival Utrecht, publiekswerving voor Theatervoorstelling Melk & Dadels, marketing voor European Cultural Centre (Architectuur Biennale Venetië), World Women Week en CultuurTinder Rotterdam en advisering plus aanverwante uitvoerende activiteiten voor de filmcomedy Meskina.

Programma, Personeel, Publiek, Partners

Landelijk

www.linkedin.com/in/mahasintanyaui/

@mahasinne

www.transcity.biz

 

Contact
mahasin@transcity.biz
0628083547

Deel deze expert:

print