Jeanneke A.H. den Boer

Jeanneke den Boer

Jeanneke den Boer heeft in 2003 DB Consult opgericht en is werkzaam in de kunstensector. Zij voert opdrachten uit als manager, beleidsconsultant, fondsenwerver en programmamaker; voor culturele instellingen, overheden en fondsen. Verder is zij actief in internationale culturele samenwerking en is zij sinds 2008 directeur van Culture Connection, een stichting die creatieve projecten in grootstedelijke superdiverse context organiseert.

Haar werkzaamheden bevinden zich op het snijvlak van diversiteit, kunst en samenleving. De laatste jaren heeft zij zich verdiept in de impact van superdiversiteit in de hedendaagse samenleving en de kunsten. Zij organiseert culturele projecten in superdiverse steden, zoals festival Culturele Karavaan en de vocale productie Sacred Songs. Ze houdt lezingen en trainingen over dit onderwerp en schreef erover in het boekje Handleiding Culturele Karavaan, dat je via stichting Culture Connection – www.culture-connection.org – kunt opvragen.

Jeanneke den Boer was onder andere directeur van RASA Utrecht, programmaleider van het Wereldfeest Utrecht en projectleider van culturele uitwisselingsprogramma’s met Marokko en Zuid-Afrika. Zij is afgestudeerd in sociale wetenschappen en rechten.

DB Consult biedt opdrachtgevers een onderzoeksmatige aanpak, een open blik, professionaliteit en flexibiliteit. Het bureau beschikt over up to date informatie over nieuwe beleidsontwikkelingen, financieringsmodellen, mondiale economische en maatschappelijke trends en een sectoroverschrijdend contactennetwerk.

[templatera id=”181″]

Programmering, Personeel, Partners

Werkzaam in Regio: Utrecht

www.linkedin.com/profile/view?id=29252913

www.dbconsult-utrecht.nl/

www.culture-connection.org

 

info@dbconsult-utrecht.nl
Postbus 13239
3507 LE Utrecht
030 273 45 58 of 0612 991 727
[templatera id=”185″]
print