Fenmei Hu

Fenmei Hu is beeldend kunstenaar en oprichtster van de Chinese kunstenaarscollectief Studio Zi. Het collectief is een actieve organisatie die kunst en culturele activiteiten maakt waarbij mensen van alle culturen elkaar ontmoeten. Specialisatie in Chinese cultuur.
Fenmei Hu is de trekker van het collectief. Zij is een echte Rotterdamse duizendpoot; creatief concept ontwikkelaar, eventmanager, bruggenbouwer, supernetwerker, promotor en nog veel meer. Zij heeft al vele grote namen mogen noemen als samenwerkingspartners. Onlangs was zij een van de initiatoren van het succesvolle muziekprogramma ‘Sounds of China’ bij de Doelen in Rotterdam. Hierbij was het streven naar meer kleur onder de bezoekers van de Doelen. Dit was zeker behaald. Instellingen als Maritiem Museum, Museum Rotterdam, Kunstfactor Utrecht, Museumnacht Rotterdam, Pauluskerk Rotterdam etc horen tot het rijtje van samenwerkingspatners.
Voor Fenmei Hu is niks niet mogelijk. Met elke vraag dat een instelling bij haar komt, daar komt zij met een creative oplossing. Wat zij zelf niet kan, daar kan zij weer uit haar netwerk mensen voordragen. Fenmei is echt een doener: “een goed idee moet gewoon uitgevoerd worden. Niet te veel erover praten, gewoon doen”.

[templatera id=”181″]

Programma, Personeel, Publiek, Partners

Werkzaam in Regio: Zuid-Holland

LinkedIn

Facebook

fenmei.nl

studiozi.nl

fenmei@gmail.com
m: 0681888482

[templatera id=”185″]
print