Ellen Blom

Ellen Blom sep 2015

Ellen Blom zet zich in voor méér internationale en interculturele uitwisseling in de podiumkunsten.

Ellen werkt als adviseur, projectleider, ontwikkelt programma’s  en concepten en ondersteunt theatermakers en organisaties in alles wat nodig is om een project tot een succes te maken. Dat varieert van het opstellen van een plan van aanpak, het verkopen van voorstellingen, fondsenwerving, het vinden van het juiste aanbod bij het gewenste publiek of omgekeerd.

Ellen werkte tot 2010 bij de Stadsschouwburg Utrecht. Als programmeur ontwikkelde ze er een uitgebreid en aansprekend programma voor (onder andere) nieuwe publieksgroepen met een meervoudige culturele achtergrond. Om dat te organiseren werkte ze niet alleen samen met podia en kunstenaars in Nederland maar ook met theatermakers uit onder andere de Antillen, Suriname, Turkije en Marokko.
Ellen kent de praktijk van de podiumkunsten zeer goed en is een groot voorstander van samenwerking en het delen van kennis. Een goed voorbeeld daarvan is haar werk als coördinator van Stichting Raamwerk, een netwerk van schouwburgen die meer internationaal aanbod in Nederland willen presenteren.

Ellen werkt sinds 2010 via haar eigen bureau Ellen Blom ID. Sinds 2014 is ze met Stichting ID Productions ook als producent actief.

[templatera id=”181″]

Programmering, Publiek, Partners

Werkzaam in Regio: landelijk

nl.linkedin.com/pub/ellen-blom/23/863/95b

www.ellenblomid.nl

 

ellenblom@xs4all.nl
Kromme Nieuwegracht 43
3512 HE Utrecht
030 2315147                     0616 924 016
[templatera id=”185″]
print