Ik sta bekend als een verbinder die het contact zoekt, samenwerking bevordert op basis van wederzijds respect. Ik koppel dat aan voortdurende politieke en bestuurlijke analyse van factoren en actoren. Uitdagingen ga ik graag direct aan, samen met hen die aan oplossingen kunnen bijdragen.

In mijn werk als Adviseur draag ik ideeën aan en schuw het experiment niet. Tegelijkertijd hou ik vast aan de voortgang en aan gemaakte afspraken over tijd en financiën. In lastige omstandigheden blijf ik kalm en kies dan indien nodig voor een stevige aanpak, waarvoor ik dan op zo kort mogelijke termijn het benodigde draagvlak verwerf. Mijn devies is daarbij ‘besturen is een vak en het is niet voor bange mensen’.

Bij mijn visie op goed besturen hoort ook gevoel voor humor, een goed menselijk contact waarin luisteren vaak belangrijker is dan spreken. Koersvast blijven in een omgeving met vele culturen, drijfveren en omstandigheden motiveert mij, immers daar waar beweging is liggen ook de kansen. Het is de kunst ze te zien en ze te benutten.

Programma, Publiek

Werkzaam in Regio Noord Holland

Linkedin

Twitter link invoeren

 

Baadoud@gmail.com

Deel deze expert:

print