Deel dit nieuwsbericht:

Seminar Diversiteit Theater Festival

26 augustus 2017

Op 14 september van 14 – 17 uur organiseert de NAPK – de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten – in samenwerking met het Nederlands Theater Festival een middag rond diversiteit. Deze middag worden vier thema’s behandeld: de gevestigde orde, jeugdpodiumkunsten, de nieuwe garde, werving en selectie. De moderator van het seminar is Laïla Abid.

Verder wordt er medewerking verleend en deelgenomen aan de cases als panellid, door onder andere Ernestine Comvalius, Walter Lighthart, Romana Vrede, Remco van Rijn, Bernadette Stokvis, Kees Blijleven, Lara Staal, Andre Sjouer, Katinka Enkhuizen, Richtje Sybesma, twee initiatiefnemers van Mokum ID, Alida Dors en Raymi Sambo, en nog meer deskundigen. Daarnaast zijn er optredens van Danstheater Aya en het Andalusisch Orkest.

Het seminar is gratis toegankelijk voor NAPK-leden en vindt plaats in het decor van Volpone (met dank aan Dood Paard) in Theater Bellevue. Na de werksessies is de ‘diversiteit-diner-date’, waar de deelnemers van het seminar kunnen netwerken.

Niet-NAPK-leden kunnen via deze pagina van het Theater Festival kaarten bestellen.

print