Deel dit nieuwsbericht:

Congres Podia & Festivals

02 september 2017

De samenwerkende live muziekwereld verwelkomt je op 13 september op het Congres Podia en Festivals. Dé plek voor muziekprofessionals en beleidsmakers om verder te werken aan een duurzame toekomst. Met inspirerende sprekers, deskundigen, geslaagde voorbeelden uit de praktijk en informatie over relevante trends en ontwikkelingen.

Er is een breed programma met deelsessies waaronder twee specifiek ingaan op culturele diversiteit. De eerste workshop gaat in op het diversifiëren van personeel en wordt ingezoomd op met name de vraag waarom dit belangrijk is voor de organisatie. Sandrijn Dekkers, manager Publieksdiensten, vertelt over de aanpak bij de Melkweg Amsterdam.

De tweede workshop gaat over diversiteit in besturen en raden van toezicht. Met binnenhalen van meerdere perspectieven wil je voorkomen dat je tijdens de bestuursvergadering telkens uit hetzelfde vaatje tapt. Maar hoe zorg je ervoor dat je die diversiteit binnenhaalt?

Beide workshops beginnen met een korte intro op de Code Culturele Diversiteit en worden verzorgd door binoq atana. Meer informatie over de deelsessies en het congres dat in Tivoli Vredenburg plaatsvindt, is te vinden op congrespodiaenfestivals.nl

print