Spoken Word, Muziek, Theater, Interdisciplinair

Bijlmer Parktheater

[templatera id=”209″]

Wereldwoorden is een eigenwijs en ontroerend muzikaal project. 19 jonge talenten, dichters, rappers en muzikanten die nog maar kort in Nederland zijn, delen hun frisse blik en hun vragen over identiteit aan het publiek. Wereldwoorden wordt gespeeld in het Arabisch, Nederlands en Engels.

Wereldwoorden is een samenwerking tussen Stichting De Vrolijkheid en Poetry Circle Nowhere. Rondom Wereldwoorden is éénmalig een divers programma samengesteld in samenwerking met Bijlmer Parktheater, Noodopvang Flierbosdreef (COA) en BankjesCollectief.    

Voorafgaand aan de voorstelling kun je plaatsnemen op een bankje voor het Bijlmer Parktheater. Hier ontmoet je andere bezoekers, vluchtelingen en Amsterdammers uit de buurt. Dit bankje is een initiatief van BankjesCollectief, Bijlmer Parktheater & Noodopvang Flierbosdreef (COA). Verschillende dichters dragen werk voor in meerdere talen en er is een grafittimuur waarop je zelf je teksten mag spuiten. Het bankje, wat de toepasselijke naam ‘poetry bankje’ heeft gekregen, is onderdeel van vier bankjes die die dag een route maken van Flierbosdreef naar het Bijlmer Parktheater.

[templatera id=”224″]
print