Dans, Theater

untold.nl

[templatera id=”209″]

Untold wil via kunst en cultuur empowerment bewerkstelligen. Dit gebeurt door middel van theater, dans en debatten. De stichting heeft een semi-professionele tak (toneel) en een jongerengroep (dans). De dans- en theatervoorstelling worden in heel Nederland opgevoerd en daarnaast ook in Engeland, Suriname en Curaçao.

Binnen Untold heeft het bewustwordingsproces met betrekking tot cultuur en identiteit een centrale plaats. Alle activiteiten en projecten worden in het kader van deze visie georganiseerd, waaronder ook de theaterproducties.

Untold Youth is een dansgroep bestaande uit jongeren in de leeftijd van 15 t/m 23 jaar die zich vooral bezig houden met West-Afrikaanse dansstijlen. De groep is opgericht in januari 2010 en bestaat uit talentvolle dansers en muzikanten. Het totaal van de disciplines wordt omgezet in spectaculaire en dynamische shows.

In februari 2011 heeft Untold Youth een dans- en muziekvoorstelling gemaakt met ACE Youth Company in het theater MAC te Birmingham (Engeland). Ook hebben ze de afgelopen periode op verschillende events opgetreden zoals Swazoom Live in NoLIMIT, In The Picture in het Bijlmer Parktheater, jongerenevenement van SJA en tijdens de Uitmarkt.

[templatera id=”224″]
print