Theater, Educatie, Participatie, Beeldende Kunst

 af-vrijzijn.eu

[templatera id=”209″]

Revolutie!

Stichting A.F. Vrij Zijn zet sinds 2012 jaarlijks een theaterproductie op de planken in Alkmaar. Onze producties onderscheiden zich door de bijzondere combinatie van theater met galopperende paarden, historische thema’s, fantasievolle kostuums en de inzet van een grote, enthousiaste groep vrijwilligers. Onze voorstellingen zijn aansprekend voor een breed publiek. Kinderen, volwassenen, paardenliefhebbers, geschiedenisliefhebbers; veel mensen voelen zich aangesproken door wat wij doen!

Dit is wat we nastreven 

  • Op een moderne en spannende manier de geschiedenis van Alkmaar en onze liefde voor de stad toegankelijk en interessant maken voor iedereen.
  • Met en voor scholen uit de omgeving interactief spelen en samenwerken.
  • Kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben ook de mogelijkheid geven om aan dit grote, culturele evenement deel te nemen.
  • Een van dé toeristische attracties van onze stad zijn, evenals van de provincie.

Daarnaast organiseren we vanaf na de zomer van 2014 theaterworkshops, exposities, schilderworkshops, dansworkshops & zangworkshops voor volwassenen en vooral ook voor kinderen.

Anderson Farah is het creatieve brein achter Vrij Zijn. Hij is de artistiek leider, schrijft de scripts, regisseert, bedenkt de choreografieën, geeft workshops acteren en schilderen en speelt zelf mee. Bovenal is hij voor alle betrokkenen een enorme inspiratiebron. Hij weet als geen ander mensen te verbinden en laat hen het beste uit zichzelf halen.

[templatera id=”224″]
print