[templatera id=”209″]

Podium Mozaïek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam West, gevestigd in de voormalige Pniëlkerk aan de Bos en Lommerweg. Het cultureel diverse theater is al 10 jaar een begrip in Amsterdam en Nederland.

Het programma van Podium Mozaïek is voor jong en oud en biedt wereldmuziek, theater, kleinkunst, storytelling en dans uit binnen- en buitenland. Theater Rast, Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), Re-ART en DEGASTEN zijn vaste bespelers van het multiculturele theater in Amsterdam. Verder organiseert Podium Mozaïek regelmatig cultuureducatieve projecten.
Theatercafé Podium Mozaïek is van zondag t/m donderdag geopend van 09.30 tot 00.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 01.00 uur. Op onze kaart staan ontbijt-, lunch- en diner- gerechten uit alle windstreken.

Podium Mozaïek geeft Amsterdam West z’n eigen culturele hart. Naast de theaterzaal bevinden zich in het gebouw een aantal kantoor-, studio- en atelierruimten die ook te huur zijn. Podium Mozaïek is tevens beschikbaar voor congressen, bedrijfspresentaties en feesten.

Meer informatie over 10 jaar Podium Mozaïek

[templatera id=”224″]
print