Urban, Dance, Club, Festival

melkweg.nl

[templatera id=”209″]

ENCORE & VOYAGE

ENCORE: HOLLAND’S HOME OF HIPHOP & R&B

ENCORE is dé hiphop- en r&b-clubavond van Nederland. Elke zaterdag losgaan op je favoriete tracks, met een goede vibe, de beste dj’s, origineel entertainment en optredens – alles kan tijdens ENCORE! Ben je into classics of ben je juist een ‘early adopter’ en hou je van die nieuwe tunes? ENCORE is elke week een party van begin tot eind. Verwacht het gehele spectrum van hiphop en r&b met al zijn subgenres. Harde beats, klassieke hits en nieuwe tracks!

Elke zaterdag wordt het publiek op hun wenken bedient met een selectie van Nederlandse top dj’s als Waxfiend, Prime, KidQ, Drivah, Irwan, SP en Full Crate. Ook programmeert ENCORE shows van internationale acts en biedt het podium aan talent van eigen bodem. On top of that staat ENCORE wekelijks in een ander thema, zoals Sweet like Chocolate, All gold everything en Jungle Fever.

VOYAGE: A WEEKLY MUSICAL JOURNEY

Tegelijkertijd met ENCORE vindt elke zaterdag VOYAGE plaats in de Oude Zaal. ​​​Elke zaterdag dansen tot het zweet van je voorhoofd druppelt, genieten van heerlijke muziek, goede dj’s en dit allemaal in combinatie met alleen maar leuke mensen?! Dat kan bij VOYAGE; dé wekelijkse clubnacht waar je kan genieten van Future R&B, UK Garage, Afro Deep and soulful house muziek!

[templatera id=”224″]
print