Spoken Word, Theater, Urban

  islemunda.nl

Deel deze BP:

We leven in een land waar etnisch profileren en politiegeweld aan de orde van de dag is. Waar racisme de kar trekt en zwarte piet de vloot. Een dialoog die niet gevoerd wordt. Als tegenantwoord komt de cast van het Flow spoken word gala, met o.a. Y.M.P, Be Romy en Le Seton, met een nieuwe editie op 7 en 8 oktober in Theater Islemunda, genaamd BlackFLOW. Want alleen kunst kan ons nu nog redden.

Gedurende dit weekend wordt op verschillende wijze de dialoog aangegaan met het publiek. Bijvoorbeeld aan de hand van de film 3 1/2 minutes, 10 bullits, een documentaire over de dood van de Amerikaanse Jordan Davis met aansluitend een debat. Omdat deze editie tevens het twee jarig bestaan is van Flow spoken word gala wordt de voorstelling twee keer gespeeld. Op vrijdag is na afloop van de voorstelling een nagesprek en op zaterdag een afterparty. In een combinatie van spoken word, mime, theater en een live band onder leiding van Le Seton gaat de vaste cast van Flow spoken word gala terug naar wat hen verbindt: verbroedering.

FLOW SPOKEN WORD GALA

Flow is een spoken word gala waarbij de bezoekers centraal staan. Het is een avond vol entertainment waarbij spoken word artiesten (dichters), acteurs, dansers en een liveband bij elkaar komen om een interactieve voorstelling neer te zetten. Het thema is iedere editie anders.

Cast: Y.M.P, Be Romy, Picture Marv, Sharif Noel, Brooklyn, Patrick Ribeiro

Datum: vr 7 oktober 2016 en zat 8 oktober 2016

Locatie: Islemunda, Podium van IJsselmonde

Herenwaard 17 3078 AK Rotterdam

print