Uitreiking Aanmoedigingsprijs in de Melkweg

22 februari 2016

Op 22 maart 2016 vindt om 15:00 uur in de Melkweg de uitreiking plaats van de eerste editie van de Aanmoedigingsprijs Culturele Diversiteit. Een feestelijke middag met mooie presentaties en de bekendmaking van de winnaar 2015. Juryvoorzitter Mariëtte Hamer, bijgestaan door juryleden Mavis Carrilho, Khalid Ouaziz, Manon Pattynama en Howard Komproe, maakt de winnaar bekend en zal de prijs uitreiken.

De jury heeft in alle beslotenheid uit vijf genomineerden de prijswinnaar gekozen. Genomineerden zijn: Art-S-Cool – dé kunstschool van Den Haag, Built for it van Backbone/Alida Dors, Mijn vader, de expat + Oumi van Zouka e.v.a., Wijksafari Bijlmer van Zina Platform en ZieZo Marokko van Tropenmuseum Junior. Tijdens de uitreiking krijgen alle genomineerden de gelegenheid hun project in de schijnwerpers te zetten,

De genomineerden zijn geselecteerd uit ruim 40 best-practices die gedurende het afgelopen jaar door binoq atana zijn verzameld. Vanuit die complete lijst is een shortlist gemaakt van vijftien best-practices waaruit vervolgens de vijf genomineerden zijn geselecteerd. De Aanmoedigingsprijs Culturele Diversiteit 2015 wordt toegekend aan een culturele instelling of organisatie die op één of meer van de 4 P’s (Personeel, Programma, Partners en Publiek) een markante stap heeft gezet of een opvallend resultaat heeft geboekt.

Wil je erbij zijn? Toegang is gratis, aanmelden verplicht via info@codeculturelediversiteit.nl (NAAM + AANTAL PERSONEN).

Locatie: Theehuis en het Melkweg Theater
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur. Inloop en ontvangst vanaf 15.00 uur
Adres: Lijnbaansgracht 234, 1017 PH Amsterdam

Meer informatie over de prijs en de uitreiking op codeculturelediversiteit.com/aanmoedigingsprijs/

1 december 2014

print