Corissa Hopman

Mijn naam is Corissa Hopman en ben werkzaam als coördinerende klachtbehandelaar voor de Zuid Oost Brabantse burgers. Daarnaast adviseer ik gemeenten en verschillende organisaties rondom werving- en selectie op de werkvloer, multiculti-vakmanschap en de beleving rondom diversiteit.

De Algemene Wet Gelijke Behandeling is voor mij een grondbeginsel en de basis. Ik sta voor een goede behartiging van vraag/melding/klacht, belangen van de inwoner welke zich ongelijk behandeld heeft gevoeld en ga tegelijkertijd ook de dialoog aan met verschillende partijen in een proces. Mijn cliënt probeer ik te inspireren en zal dan ook snel de verbinding zoeken en gemeenschappelijke factoren tussen partijen, waardoor we ‘inclusiviteit’ al snel kunnen bereiken. Met mijn mediationachtergrond, tracht ik, partijen tot elkaar te brengen en daar waar het kan, begrip voor elkaar op te laten brengen.
Niet alleen voor de ZuidOost Brabantse burger sta ik klaar, maar ook tracht ik verbindingen plaats te laten vinden tussen verschillende entiteiten in relatie tot gelijke behandeling in gelijke gevallen. Alleen het behandelen van klachten, brengt geen beweging, het met elkaar in contact komen en te mixen en te matchen, brengt ons verder.

Programma, Personeel, Publiek, Partners

Werkzaam in Regio: Oost Brabant, Stichting Lumens

adviespuntdiscriminatie.nl

 

c.hopman@lumenswerkt.nl
0646 768 198

Deel deze expert:

print